deze 17 bekende sinterklaasliedjes

Online bekende Sinterklaasliedjes 0+

Hoe ging dat liedje ook alweer? Lekker thuis de bekende sinterklaasliedjes online luisteren en meezingen, mét leuke bijpassende gebaren. Zo is het nóg leuker is om samen met de kinderen te zingen voor sinterklaas.

Ook als je zelf niet zingt, kun je samen luisteren en met de gebaren gezellig meedoen.

Je aanmelding is voor 5 jaar toegang tot filmpjes van 17 bekende sinterklaasliedjes online met de bijbehorende gebaren. Ook krijg je het bijpassende liedjesboek “zingen bij de schoen” met 17 bekende sinterklaasliedjes en 34 bijbehorende gebarentekeningen thuis gestuurd. Alle gebaren komen uit de Nederlandse gebarentaal (NGT, NmG).

Dit wil ik.

Bij de liedjes is gekozen voor de moderne teksten, zoals gebruikt bij Zapp. Kleine aanpassingen maken de teksten racisme-vrij. Enkele echt verouderde woorden (zoals “kaatseballen in een net”) zijn ook vervangen. Door de grote herkenbaarheid van de teksten en de melodie is het plezier en de herkenning van de traditionele sinterklaasliedjes volop aanwezig.

Welke bekende sinterklaasliedjes kun je online luisteren?

Wie komt er alle jaren ♫  Hij komt ♫  Zie ginds komt de stoomboot ♫  Piet wiedewiet ♫  De zak van Sinterklaas ♫  Sinterklaas kapoentje ♫  Sinterklaas is jarig ♫  Zachtjes gaan de paardenvoetjes ♫  Zie de maan schijnt ♫  Hoor de wind waait ♫  Sinterklaas goedheiligman ♫  Een Piet ging uit fietsen ♫  Hoor wie klopt daar ♫  Daar wordt aan de deur geklopt ♫  Sinterklaasje kom maar binnen ♫  O kom hier eens kijken ♫  Dag Sint en Piet ♫

Het abonnement is te bestellen voor particulieren, maar ook voor de basisschool, kdv en peuterspeelzaal is het voor deze prijs te koop.

Online privé begeleiding

Het materiaal is ook te bestellen met 30 minuten privé begeleiding. Dat wil ik.

Sinterklaas met je peuter

Wil je met je peuter in een groepje meedoen met activiteiten tijdens de sinterklaasperiode? Kijk eens bij sinterklaas voor peuters, elke week zingen we samen liedjes, worden korte sinterklaasverhaaltjes voorgelezen met Dikkie Dik, doen we spelletjes en oefenen we samen de gebaren. Ook bij de activiteiten krijg je toegang tot de online liedjes, en de eerste bijeenkomst krijg je het liedjesboek Zingen bij de schoen mee naar huis.

Datum

nov 06 2020 - dec 06 2025

Kosten

€30

More Info

Aanmelden
Op je eigen device

Locatie

Op je eigen device
thuis
CommunicatieGemak

Organisator

CommunicatieGemak
Email
[email protected]

Other Organizers

Bibliotheek Gelderland Zuid
Bibliotheek Gelderland Zuid
Website
https://www.obgz.nl
Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *